TeaterMinisteriet

En teatergruppe jeg startede og co-ledte sammen med skuespillerne Steffen Nielsen og Jacob Melchior. TeaterMinisteriet skabte og turnerede fra 2010-2013 følgende forestillinger:

”Doppler” er skabt i samarbejde med instruktør Theresa Daewaell Grønning. Forestillingen er baseret på Erland Loe ́s roman af samme navn og handler om en mand der i et opgør med sit vante liv flytter ud i skoven og bliver bedste venner med en elg.

”TØRST” er et portræt af to ensomme menneskers møde med hinanden, og sig selv. Forestillingen bygger på samtaler med Anette Wium omkring hendes møde med en alkoholiker, og hvordan deres forhold udviklede sig. Forestillingens tekster er udviklet af Tomas Lagermand Lundme, mens historien er deviset frem i samarbejde med instruktør Hanne Trap-Friis.

”Hans der drog ud for at finde sin angst” er en vandrende børneteaterforestilling, som tilpasses individuelt til de steder forestillingen kommer ud. Børnene oplever ikke bare et teaterstykke, men også en fantasifuld forvandling af deres eget område. Udarbejdet i samarbejde med instruktør Nikolaj Mineka.

Foto: Ukendt